+ HOME + KESKIESPACE
+ PROJECTEN + CONTACT
+ AGENDA
 
 
Onze ambitie >> Wat kunnen we voor u doen >> Onze medewerkers >>  

Wat kan keski.e.space voor u betekenen?

 
eigen aanbod:

keski.e.space ontwikkelt op eigen initiatief voorstellingen die opgenomen kunnen in de programmatie van een Cultuurcentrum, festival, museum,... Die voorstellingen zijn opgebouwd vanuit een format dat per locatie bijgeschaafd, aangepast, ingekort of uitgebreid wordt. In overleg met de programmator en een artistieke medewerker van het gezelschap wordt een locatie geselecteerd. Daarna wordt er, indien nodig, vooraf gerepeteerd of opgebouwd. Het gezelschap voorziet in de meeste gevallen al het materiaal zelf. Dit wordt per project in een technische fiche gespecifieerd.

 
projecten op Maat:

Naast het aanbod dat we op eigen initiatief ontwikkelen wordt keski.e.space ook regelmatig gevraagd om een project op maat van een festival of locatie te ontwikkelen.

Zo ontstond Coup' Gazon op vraag van Kortrijk Congť op een industrieterrein in Kortrijk. En ook Tjing Tjing werd op maat van het Chinees paviljoen in Laken ontwikkeld voor Supervlieg vanuit het thema China.

Voor het gezelschap zijn dergelijke vragen op maat een uitdaging en een mogelijkheid om op onverwachte plekken terecht te komen. In een aantal gevallen is de voorstelling die we er realiseren uniek voor die specifieke plek. In een aantal andere gevallen kan de voorstelling later ook gespeeld worden op gelijkaardige locaties in andere steden.

Meestal begint een samenwerking voor een project op maat met een prospectie met alle partners. Daarna suggereert keski.e.space verschillende ideeŽn en formats. Die voorstellen passen bij de locatie en binnen de visie van de aanvrager of het festival.

We stellen er ook een budget bij voor en zoeken samen naar het beste idee en een haalbaar financieel scenario.

Ontdekt u in uw regio een bijzondere locatie en wil u die graag onder de aandacht brengen? Wilt u graag d.m.v. een dansvoorstelling uw erfgoed ontsluiten? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren.

vzw KESKIESPACE // Bleekhofstraat 115 bus 44 / 2140 Borgerhout /