+ HOME + KESKIESPACE
+ PROJECTEN + CONTACT
+ AGENDA
 
 
Onze ambitie >> Wat kunnen we voor u doen >> Onze medewerkers >>  

Onze ambitie

KESKIESPACE vzw maakt dansvoorstellingen op locatie voor een jong publiek.

Het gezelschap ontwikkelde een eigen danstaal die communiceert met het publiek doordat ze beeldend en theatraal is. Door de afwisseling van alledaagse, herkenbare bewegingen met abstracte dansbewegingen is deze danstaal toegankelijk zonder oppervlakkig te worden.

Het gezelschap laat bewust de context van de 'zwarte doos' als werkplek achter zich om midden in de dagelijkse realiteit artistieke producties te creŽren. Op die manier kan keski.e.space beroep doen op de herkenbaarheid, het bevreemdende of het verrassende van een locatie.

Bij het realiseren van die artistieke projecten ligt de focus op de dialoog tussen het artistieke concept en de locatie. Ze zijn samen het uitgangspunt van elke productie en ze beÔnvloeden, inspireren en becommentariŽren elkaar wederzijds.

De toeschouwer is een bezoeker in dit geheel. Hij krijgt een andere blik op zijn eigen dagdagelijkse context of leert een nieuwe plek kennen. Daarbij neemt het publiek soms ook actief deel. Bij keski.e.space is een voorstelling een ervaring.

De producties van keski.e.space zorgen voor een confrontatie van kunst met de maatschappij en een reflectie over onze alledaagse realiteit, altijd dicht bij de leefwereld van haar publiek.


vzw KESKIESPACE // Bleekhofstraat 115 bus 44 / 2140 Borgerhout /