+ HOME + KESKIESPACE
+ PROJECTEN + CONTACT
+ AGENDA
 
 
 
  Assortimens
d
  Raaklijnen
d
  Bib-lieb
d
  Musť-euhm
d
  Bodyscan
d
  Tjing Tjing
d
  Coup' Gazon
d
  Supermarkt Shopping
d
  Habituée Habituaa
d
Habituée Habituaa
[ een theaterdansvoorstelling (4+) over verzamelen ]
 

Iedereen verzamelt wel iets. Als het geen speelgoed, auto's of schelpjes zijn, dan vind je altijd wel een spaarpotje bij de bank. Soms zijn het dure dingen, maar soms kosten ze helemaal niets. In Habituée Habituaa zie je twee verzamelaars. Van die echte. Ze leven tussen glazen potten. Alles wordt bewaard. Ingepakt in een beweging of weggestopt met een gebaar.

 
 
historiek

Deze voorstelling werd na de speelperiode in Dansateliers (Rotterdam) herwerkt als kindervoorstelling en tijdens de Kinderhoogdagen gepresenteerd.  Ze werd o.a. opgenomen in de programmatie van het Tweetakt Festival en het Sprinragfestival.

Habituée Habituaa werd opgenomen in het aanbod van keski.e.space vzw om haar locatiespecifieke karakter verder te ontwikkelen. De voorstelling kan plaatsvinden in trappenhallen, musea, op school....

 
 
voor programmatoren

Ben je nieuwsgierig naar de thematiek en de eigenheid van deze voorstelling? keski.e.space vzw kan je op de hoogte houden van komende speeldata voor deze voorstelling of kan je een concreet voorstel formuleren om binnen jouw context de voorstelling aangepast te plaatsen. In het laatste geval laten we ons graag tijdens een bezoek inspireren door jouw setting.

 
 
voor leerkrachten en kunsteducatieven

Habituée Habituaa werd in het verleden geïntegreerd binnen de schoolcontext en werd opgevoerd in de ruimtes (en daarmee de leefwereld) van de leerlingen zelf. Aansluitend werden workshops uitgewerkt die beantwoorden aan de eindtermen muzische vorming. In het laatste geval kan beroep gedaan worden (via Dynamo 2) op financiële steun van het Ministerie van Onderwijs.

 
 
fiche
+ type voorstelling: theaterdans
+ choreografie: Alexandra Meijer

+ thematiek:

verzamelen
+ speelvorm: locatiespecifiek
+ uitvoering:

2 dansers: Annemarie Hongokoessoemo, Flavio Marquez, Alexandra Meijer en/of Karolien Verlinden

+ doelpubliek: vanaf 4 tot 8 jaar
+ speelduur: 30 minuten
+ educatie:: omkadering door workshops (60’)
 
 
video
 
 
downloads
  download beeldmateriaal: aankondiging hoge resolutie
  download beeldmateriaal: aankondiging lage resolutie
 
 

 
vzw KESKIESPACE // Bleekhofstraat 115 bus 44 / 2140 Borgerhout /