+ HOME + KESKIESPACE
+ PROJECTEN + CONTACT
+ AGENDA
 
 
 
  Assortimens
d
  Raaklijnen
d
  Bib-lieb
d
  Musé-euhm
d
  Bodyscan
d
  Tjing Tjing
d
  Coup' Gazon
d
  Supermarkt Shopping
d
  Habituée Habituaa
d
Musé-euhm
[ dansvoorstelling (6+) in het museum ]
 

Een rondleiding in het museum: je loopt en kijkt naar de schilderijen en de beelden om je heen. Maar vandaag gaat dat nét iets anders…

Tijdens deze bijzondere tocht loopt niets zoals je het had verwacht. Je ziet de werken, maar ook twee dansers/acteurs. Ze spelen in op wat het museum tentoonstelt. En maken er een eigen verhaal van.

Terwijl ze je langs de werken laten bewegen, lichten ze een tipje van de sluier over de maker, de stijl of de inhoud van het werk. Kijk goed om je heen, soms op je knieën, soms op de tippen van je tenen... zorg dat je ons niet mist!

 
 
voor programmatoren

Musé-euhm is een voorstelling op maat. Dat betekent dat ze er elke keer heel anders uitziet. keski.e.space werkt zowel in musea met hedendaagse of klassieke kunst, als in monumentaal erfgoed. We werkten eerder al in 'Den Ast' mouterijmuseum en stadsarchief in Halle, CC Strombeek Bever, Museum De Mindere (St. Fransiscus museum) in Sint Niklaas, Chinees Paviljoen in Laken, Charlier Museum Brussel.

Ben je nieuwsgierig naar de thematiek en de eigenheid van deze voorstelling? keski.e.space vzw kan je op de hoogte houden van komende speeldata voor deze voorstelling of kan je een concreet voorstel formuleren om binnen jouw context de voorstelling aangepast te plaatsen.

 
 
fiche
+ dans: wisselende bezetting afhankelijk van het museum
+ choreografie: Alexandra Meijer i.s.m. de dansers
+ grafische vormgeving: Nick Slembrouck
+ fotografie: Stefan Tavernier
+ doelpubliek: 6+
 
 
video


 
downloads
  download beeldmateriaal: hoge resolutie
  technische fiche: geen, het gezelschap regelt al het materiaal zelf
  download beeldmateriaal: online album
 
 

 
vzw KESKIESPACE // Bleekhofstraat 115 bus 44 / 2140 Borgerhout /