+ HOME + KESKIESPACE
+ PROJECTEN + CONTACT
+ AGENDA
 
 
Assortimens
[ Een dansvoorstelling voor 6+ in het containerpark ]
Meer over Assortimens >>

Waar kan je terecht met spullen die niet in een vuilniszak passen? Spullen waar je van af wil omdat ze kapot of smerig of uit de mode zijn. Ooit gekocht of ooit gekregen, Ongebruikt, opgebruikt, afgedankt? Waar kan je kijken naar mensen die komen en gaan, arm en rijk, jong en oud, van hier en van elders? Kan je verhalen verzinnen bij elk ding dat wordt weggegooid?

 meer informatie over dit project


Raaklijnen
[ Hedendaagse dansvoorstelling voor gezinnen ]
Meer over Raaklijnen >>

Een publiek, een vierkante ruimte, veel gekleurde meetkundige vormen. Dat is de bijzondere wereld waarbinnen de drie dansers van RAAKLIJNEN op zoek gaan naar de ruimte tussen mensen. De afstand tussen hen en jou in, tussen jullie onderling. Is het een arm, een voet of een vinger? Ben je dichtbij of net ver weg? En hoe voel je je daarbij?

 meer informatie over dit project


Bib-lieb
[ kinderdansvoorstelling (6+) over en mét boeken ]
Meer over Bib-lieb >>

Tijdens deze voorstelling stap je letterlijk in de wereld van de bibliotheek. Je ontdekt er, tussen de boeken door, een verhaal vol beweging. Een verhaal waarin een jongen een meisje ontmoet, en dat meisje hem bij de neus neemt. Waar ze, in een volgend hoofdstuk, samen de krant lezen, met 4 ogen en handen tegelijkertijd. Het is een verhaal waarin we op zoek gaan naar het einde... een einde met een hele lange snuit….

 meer informatie over dit project


Musé-euhm
[ dansvoorstelling (6+) in het museum ]
Meer over Musé-euhm >>

Een rondleiding in het museum: je loopt en kijkt naar de schilderijen en de beelden om je heen. Maar vandaag gaat dat nét iets anders… Tijdens deze bijzondere tocht loopt niets zoals je het had verwacht. Je ziet de werken, maar ook twee dansers/acteurs. Ze spelen in op wat het museum tentoonstelt. En maken er een eigen verhaal van.

 meer informatie over dit project


Bodyscan
[ hybride voorstelling (8+) ]
Meer over Bodyscan >>

Bodyscan is een totaalervaring. Een voorstelling voor kinderen waarin het lichaam centraal staat en waarin zowel dans, performance, geluidskunst als bewegende beelden worden geïntegreerd. De locatie vormt voor keski.e.space steeds het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een project. Voor Bodyscan is dit de medische context en de zorgsector, meer specifiek leegstaande ziekenhuizen en operationele bejaardentehuizen.

 meer informatie over dit project


 
Tjing Tjing
[ kinderdansvoorstelling op maat van het Chinees paviljoen te Laken ]
Meer over Tjing Tjing >>

Twee dansers nemen je mee op verkenning door de kamertjes waar Koning Leopold vroeger zijn thee dronk. Met een artistieke knipoog mixen ze hun hedendaagse dans met Chinese trekjes en laten ze je genieten van dit bijzondere museum.

 meer informatie over dit project


 
Coup' Gazon
[ kinderdansvoorstelling (4+) op een grasveld ]
Meer over Coup' Gazon >>

In deze voorstelling ontmoet je twee grasmaaiers die hun alledaagse job doen. Alhoewel… alledaags? Ze maken van het grasmaaien een ware kunst, geven de groene sprietjes een eigenzinnige snit en leren elk stukje gras door en door kennen. Maar er is meer aan de hand. Coup’ gazon gaat over het ontmoeten van iemand anders. Over samen werken én samen leven. Over collegialiteit en elkaars verschillen leren appreciëren.

 meer informatie over dit project


 
Supermarkt Shopping
[ een kinderdansvoorstelling (6+) midden in de supermarkt ]
Meer over Supermarktshopping >>

'Supermarkt Shopping' is een kinderdansvoorstelling (6 tot 9 jarigen) in de supermarkt. Ze evoceert de emoties die een winkel bij kinderen losmaakt en de dilemma’s van kopen, kiezen en betalen. De voorstelling speelt op locatie omdat vzw keski e space kunst in het dagelijkse leven wil plaatsen.

 meer informatie over dit project


 
Habituée Habituaa
[ een theaterdansvoorstelling (4+) over verzamelen ]

Iedereen verzamelt wel iets. Als het geen speelgoed, auto's of schelpjes zijn, dan vind je altijd wel een spaarpotje bij de bank. Soms zijn het dure dingen, maar soms kosten ze helemaal niets. In Habituée Habituaa zie je twee verzamelaars. Van die echte. Ze leven tussen glazen potten. Alles wordt bewaard. Ingepakt in een beweging of weggestopt met een gebaar.

  meer informatie over dit project


 

vzw KESKIESPACE // Bleekhofstraat 115 bus 44 / 2140 Borgerhout /